Canal Pastisseria

Fruits Secs per a Pastisseries

El món de la pastisseria va molt lligat als fruits secs.

Tenim un gran assortiment pels pastissers i es podem resumir en quatre grans temporades.

PASQUA, per l’elaboració de les mones tenim el granet, el palet d’ametlla, i l’ametlla laminada per posar als costats o a sobre de les mones.

ST. JOAN, tenim els pinyons i els palets d’ametlla per a les tradicionals coques.

PANELLETS, oferim la farina d’ametlla per l’elaboració del massapà, i triturem i refinem ametlla sencera i de varietats dolces, per tal de garantir una qualitat immillorable en la farina d’ametlla.
També els pinyons, el granet d’ametlla, els palets d’ametlla i el coco, aquests són els gustos més tradicionals, i en els últims anys també es consumeix festuc pelat i avellana pelada per a gustos nous.

NADAL, en aquesta època de l’any disposem d’una gran varietat de fruits secs com ametlla marcona, i nous tan normals com pecanes, per tal d’elaborar els torrons artesans.

A part d’aquestes temporades de més consum, també disposem de panses per a fer panettones, o crocant d’ametlla, avellana, pipa caramel·litzada pels gelats, i també farina i pastes de qualsevol fruit sec.

Forns de pa

Pel sector dels forns i la panificació disposem de fruits secs i llavors per a fer diferents tipus de pa: nous, panses sultanes, avellanes, pipa gira-sol, carabassa i també chía i sèsam.

    Cart