Nosaltres

Fruits Secs Torra

Fruits Secs Torra és una petita empresa, herència d’un negoci familiar, dedicada a la torrefacció, envasat i distribució de Fruits Secs des de fa més de 40 anys, vetllant sempre per obtenir la màxima qualitat en els nostres productes. I és precisament la qualitat allò que ens diferencia de la resta de marques del sector.

A Fruits Secs Torra elaborem de forma tradicional. La Torrefacció de fruits secs encara el fa amb llenya, tal com venim fent des de generacions, utilitzant les velles fórmules ancestrals, fent un torrat al punt exacte i amb un aroma i un sabor inconfusibles. Aquesta elaboració artesanal, controlada per membres de la família juntament amb una acurada selecció dels productes a elaborar i l’absència d’additius i conservant, fan del nostre producte un article selecte, natural i amb un nivell de qualitat excepcional, motius pels quals els nostres fruits secs són molt apreciats pels nostres consumidors.

La nostra premissa és obtenir la màxima qualitat, i aquesta només s’aconsegueix amb un gran esforç, amb un treball constant i amb un gran coneixement del producte per poder triar, només, aquells fruits que han seguit els processos òptims en cada fase de la producció, des del cultiu fins a la collita, el tractament, l’envasat i la distribució.

Envasat

A Fruits Secs Torra envasem tots els nostres productes de forma totalment automàtica i controlada per ordinadors, per tal de garantir l’exactitud de pesos. Els nostres envasos són transparents, per tal que el consumidor pugui apreciar la qualitat del producte abans de comprar-lo. Aquest envàs és una mostra de la seguretat que tenim respecte la qualitat dels nostres articles.

Els diferents tipus d’envasat són: bossa de plàstic totalment reciclable, pot de vidre, caixeta de cartró i terrina al buit.

Distribució

Tenim un servei de “call center” on els i les comercials truquen per telèfon als clients en intervals de 7 o 14 dies, per tal de prendre nota de les seves necessitats i en 48h fem arribar el producte acabat d’elaborar al punt de venda.

Distribuïm tots els nostres articles a Supermercats, Cadenes d’Alimentació, Autoserveis, fruiteries, etc.

També tenim un acurat producte base de qualitat, per subministrar a pastisseries, forns, càterings, restaurants, hotels i tot el canal Horeca.

Mètodes Artesans

Producció Pròpia

A Fruits Secs Torra des de l’inici es va apostar per la qualitat, i per tant en el segment dels torrats, encara ho fem amb llenya com feien els nostres avis, de forma tradicional, sense presses, i només l’ametlla o l’avellana i el foc (tota la llenya utilitzada és procedent de boscos sostenibles amb certificat ENSCAT Nº 2876-PR).

En el segment dels aperitius, també s’elabora de forma artesanal, amb olis vegetals de primeríssima qualitat, som molt curosos amb la vida dels olis, no hi afegim químics, i no els filtrem per allargar el seu ús, sinó que quan l’oli té un temps i uns quilos prudencials, es fa el canvi d’oli en les fregidores i es posa totalment oli nou (l’oli usat és recollit per un gestor de residus autoritzat, per a ser reciclat).

Números i la nostra qualitat

Els fruits secs provenen de diversos països depenent del clima i de les produccions. Tot seguit us fem una idea de quins són aquests països. Com podreu comprovar, l’ametlla de la qual se n’extreu molta varietat de productes i l’avellana fan que el consum de productes de Catalunya representin el % més elevat.

També us oferim dades dels diferents gustos o segments de fabricació, i el % d’ecològic.
*(dades extretes de l’exercici del 2020).

Sin-título-1

Procedència dels nostres productes

Dades d'elaboració artesanal

Torrats amb llenya
Amb sal per aperitius
Acaramelats
Agricultura ecològica
Exportació
DISTRIBUCIÓ

Ampli equip logístic

El nostre model de fabricació en “just in time” ens permet arribar a qualsevol punt de Catalunya o les illes, poques hores després de ser elaborat el producte.

Això vol dir que en unes 36 hores podem fer arribar el producte recent fet a les cadenes de distribució i supermercats de Catalunya i Balears, d’aquesta manera al consumidor li arriba un producte fresc i recent elaborat, gràcies al nostre equip logístic i de distribució.

Les nostres instal·lacions

El nostre equip professional

Gent darrere de Fruits Secs Torra

Cronologia

Història de la Companyia

L’ANY 1972, GABRIEL TORRA NADAL I FILOMENA VENDRELL TOMÀS inicien l’activitat de venda de fruits secs en mercats setmanals, aquí podríem dir que és el primer contacte de la família amb el món dels fruits secs.

L’ANY 1981, es compra la primera màquina automàtica envasadora/pesadora, i s’envasen els fruits secs amb la marca “TORRA” i s’adeqüen els baixos de la casa familiar com a petita indústria d’envasat.

L’ANY 1982-1983 s’obren respectivament dues botigues de fruits secs als mercats municipals d’Igualada i Vilafranca del Penedès.

Any1972

INICI ACTIVITAT

GABRIEL TORRA I FILO VENDRELL inicien la venda de fruits secs en mercats setmanals

ANY1985

INICI ACTIVITAT DE TORREFACCIÓ I ELABORACIÓ

JORDI TORRA VENDRELL inicia l'elaboració de fruits secs, incorporant una torradora i la distribució

ANY1990

AMPLIACIÓ I TRASLLAT A JORBA

L'any 1990 el mes de desembre fem el trasllat a Jorba a unes instal·lacions més grans, amb més capacitat productiva

ANY2017

INCORPORACIÓ DE LA TERCERA GENERACIÓ I INICI EXPORTACIÓ

L'any 2017 és de la incorporació de la tercera generació a l'empresa familiar, això ens ha portat a iniciar-nos a l'exportació. Actualment per les nostres instal·lacions es procesen més d'un milió de quilos de producte

L’ANY 1985, JORDI TORRA VENDRELL inicia la torrefacció i l’elaboració de fruits secs i s’amplia l’activitat en tots els baixos i la primera planta de la casa familiar d’Igualada, en un total uns 290 m2 aprox. i s’incorporen vehicles de repartiment.

Fruits Secs Torra

L’ANY 1990 ens traslladem a unes instal·lacions industrials més grans, situades a Jorba i amb uns 600 m2 aprox. Aquí contem amb 5 envasadores i 2 torradores.

L’ANY 2017, s’han ampliat les instal·lacions fins a 2.300 m2 aprox. i es conta amb 15 línies d’envasat vertical, 1 línia d’envasat tarrines termosellades al buit, 1 línia envasat llauneta, 1 línia envasat en malles, 1 línia envasat en cubetes, 7 línies de torrat i s’incorpora la tercera generació a l’empresa ALBERT TORRA CUBELLS, i s’inicia l’exportació a Europa i USA.

Preparat per treballar amb nosaltres?

A Fruits Secs Torra tenim diferents posicions de treball, quina és la teva?

Vendes
Comercial
Magatzem
Envasat
Logística
Expedicions - Repartiment
Elaboració
Manipulació de productes

      Cart