Premis

PREMIS

Premis

L’any 2020 ha sigut la primera vegada que Fruits Secs Torra es presentava a un concurs de qualitat i estem orgullosos del resultat obtingut, ja que per nosaltres  és el reconeixement a l’esforç per mantenir la qualitat i les fórmules ancestrals d’elaboració tradicional.

INTERNATIONAL TASTE INSTITUTE

International Taste Institute

Fruits Secs Torra rep dues estrelles  d’or de l’International Taste Institute

La companyia Fruits Secs Torra ha sigut guardonada amb el premi Superior Taste Award de l’International Taste Institute  per les seves Ametlles Torrades Extra. En concret, el Jurat professional de l’International Taste&Quality Institute (iTQi, Instituto Internacional del Sabor y la Calidad) de Brusel·les ha otorgat dues estrelles a aquestes ametlles, reconeixent així el seu sabor i qualitat amb una puntuació total de 86,5% dins de la categoria de fruits secs i llavors.

Disponibles en el Canal Alimentació, les Ametlles Torrades Extra de Fruits Secs Torra es comercialitzen en format bossa de 125gr  i compleixen cadascun dels factors de compra més rellevants per als consumidors: la naturalitat.

“A Fruits Secs Torra elaborem de forma tradicional els nostres fruits secs, seguint el procés de torrefacció amb llenya, utilitzant les velles fórmules d’antany per aconseguir el seu punt exacte amb un aroma i un sabor inconfundibles”, expliquen des de la firma. Aquesta elaboració artesanal, controlada per membres de la família juntament amb una curosa selecció dels productes a elaborar i l’absència d’additius i conservants, “fan del nostre producte un article selecte, natural i amb un nivell de qualitat excepcional”, afegeixen els responsables de Fruits Secs Torra.

El Superior Taste Award és el més important concurs del sector alimentari a l’estil de les famoses estrelles Michelin. Uns 200 cuiners i sommeliers del jurat professional otorguen aquests premis basats en una cata a cegues als millors productes del sector que destaquen pel seu sabor, textura i aspecte. Centenars d’empreses de tot el món han presentat els seus productes a les avaluacions realitzades per prestigiosos xefs i sommeliers europeus de l’iTQi.

Mira el nostre vídeo

Play Video
    Cart