Canal Supermercat

Supermercats i grans superfícies

En els lineals dels supermercats pot trobar productes de la nostra marca com: torrats, aperitius, crus, dessecats, acaramelats, tots en uns gramatges que van dels 100 als 125 gr, en les tarrines de productes dessecats entre 200 i 250 gr. En ocasions i temporades també poden trobar productes amb bosses més grans de 200 a 500 gr.

En els gramatges de 125gr poden trobar productes convencionals i també BIO, productes procedents d’agricultura ecològica.

Els envasos poden ser de: plàstic 10% reciclable, envàs pot de vidre i capseta de cartró.

Als supermercats i grans superfícies, oferim tots els nostres productes, crus, torrats, d’aperitiu, acaramel·lats, dessecats… tan convencionals com la línia ecològica.

Tots ells d’entre uns gramatges de 100 i 200 grams, amb la línia més popular d’aquest segment de 125 gr. A Fruits Secs Torra treballem sense estocs, això vol dir que quan una cadena d’alimentació o supermercat ens passa una comanda, en 4 dies elaborem, l’envasem, l’encaixem i la servim, per tant els productes arriben als lineals dels supermercats entre 4-5 dies després  de ser elaborats, d’aquesta manera garantim la seva frescor.

    Cart