Blog

Coneixeu els nostres quatre mix d’autor elaborats de la mà d’en Xevi Verdaguer?

editado por in Noticias 14 de mayo de 2024

Cadascun d’ells contenen la quantitat i varietat exacta de fruita seca o deshidratada que t’ajuden a mantenir el teu benestar i contribueixen en el funcionament normal del teu organisme.

Aquí us deixem la informació al detall de cadascun dels mix, perquè pugueu descobrir com influeixen i la funció que fan en la teva salut, tant física com mental.

Omega 3:

El pack Omega 3 conté nous partides, ametlles crues amb pell, nabius vermells, nabius blaus i nous de brasil. Aquesta combinació de fruita seca conté un alt nivell de greixos insaturats que contribueixen a mantenir els nivells normals de colesterol sanguini.

Memory:

El pack Memory conté nous partides, ametlles crues amb pell, pipes de carbassa, nous partides, festucs en gra i nabius blaus. Aquesta combinació de fruita seca és una font de vitamina C i zinc que contribueixen a la protecció de les cèl·lules davant l’oxidació i el zinc al funcionament cognitiu normal.

Recuperation:

El pack Recuperation conté ametlles crues Marcona, coco en daus, festucs en gra, panses de Corint i avellana crua repelada. Aquesta combinació de fruita seca és una font de magnesi que ajuda a disminuir la fatiga i el cansament.

Emotion:

El pack Emotion conté ametlles crues amb pell, pipes de carbassa, nous partides, festucs en gra i nabius blaus. Aquesta combinació de fruita seca és una font de magnesi que contribueix al funcionament normal del sistema nerviós i a una funció psicològica normal.

Troba’ls a la nostra botiga online i en Xevi Verdaguer 

  0
   0
   Tu carrito
   Tu carrito esta vacío
   Carrito